08-551 084 80 info@grupprundresor.se

Våra reseledare

Øyvind Kirsebom Strandman

Øyvind Kirsebom Strandman

Øyvind har tjänstgjort 40 år i norska försvarsmakten/flygvapnet. Detta har medfört att han har haft många spännande och utfordrande arbetsuppgifter på alla nivåer, något som även har medförfört många förflyttningar inom Norge och i utlandet. De sista åren hade han ansvar för all utbildning och kompetens i flygvapnet. Øyvind avslutade sin karriär i Försvaret hösten 2015 som brigadgeneral.

Genom sitt arbete inom Försvaret har Øyvind haft anledning att besöka en rad olika länder på alla kontinenter, inklusive spännande och exotiska resmål som Hawaii och Australien. Han har även bott två perioder i USA, i Texas och Alabama. Øyvind tycker mycket om att resa och har totalt besökt närmare 50 länder världen över. Han har bl.a gjort flera resor till Afrika (olika länder), besökt Sydamerika och gjort flera rundresor i Asien.

Øyvind har varit reseledare på den stora Australienresan och trivdes mycket bra i denna roll. Han är utåtriktad, har ett gott humör och en positiv syn på livet. Øyvind tycker om att umgås med människor och tycker om att organisera och ta initiativ. Nya länder och kulturer är spännande och förberedelserna inför resorna en stor del av reseupplevelsen.

Øyvind är född 1956 och bor i Saltnes, Råde kommun i Østfold, Norge. Här bor han tillsammans med Torill där de njuter av närheten till Oslofjorden. Förutom sitt intresse för resor är de aktiva pensionärer. På sommaren tillbringas många timmar i kajaken och på vintern på långfärdsskridskor.

VILL DU FÖLJA MED VÅRA RESELEDARE PÅ EN RESA?

Se vår utbud av gruppresor över hela världen.

FÅ INFORMATION NÄR VI LANSERAR NYA GRUPPRESOR

Nyhetsbrevet skickas ut ca var 14 dag, i samarbete med Australienresor och Fijiresor.