Besök även: Australienresor · Fijiresor · Private Travel Lab

Om Grupprundresor

Foto: Tourism and Events Queensland

Vilka er Grupprundresor?

Grupprundresor är en avdelning inom Australienresor AB som specialiserar sig på gruppresor med svenska och skandinaviska reseledare till exotiska destinationer i hela världen.

Våra populära gruppresor är ett enkelt och socialt sätt att få uppleva delar av världen som många drömmer om att resa till!

Grupprundresor.se är en del av Australiareisergruppen. Våra andra brands är:

Varför resa med Grupprundresor?

Spännande och unika resmål.

Bra standard på hotell, utflykter och restauranger.

Många gemensamma måltider är inkluderade.

Erfarna och sociala reseledare.

Gruppresor med reseledare

Att resa i grupp med reseledare är ett bra sätt att uppleva världen på. Du får ofta se och uppleva saker som man normalt sett måste ha lokalkännedom för att hitta. Dessutom träffar du många trevliga människor på en gruppresa och resorna passar lika bra för dig som reser på egen hand som för sig som reser tillsammans med någon.

Vi lägger stor vikt vid att alla kan inkluderas i aktiviteter och ingå i ett socialt sammanhang. Reseledaren och de lokala guiderna är mycket kunniga och du får en mycket bättre insikt i kultur, natur och sevärdheter än vad du vanligtvis får på egen hand. Du kan använda din semester och ledighet till att njuta av alla upplevelserna och behöver inte använda tid på att fundera över transport, övernattning, var någonstans man ska äta och hur man tar sig runt.

Nedan hittar du lite allmän information om våra gruppresor och inte minst detaljer om våra resor till Australien och Nya Zeeland.

Våra destinationer

Vi har gruppresor och rundresor med svenska och skandinaviska reseledare till Australien, Nya Zeeland, Fiji, Franska Polynesien (inkl. Tahiti och Bora Bora) och Jorden Runt. Flera av resorna inkluderar även ett stopp i Asien eller USA på ut- eller hemresan. Se de aktuella resplanerna för mer information.

Vi arrangerar även gruppresor till Asien och Afrika med både skandinaviska och engelsktalande reseledare.

Svensk eller skandinavisk reseledare

Vi arrangerar våra egna gruppresor, och på alla resor följer en svensk eller skandinavisktalande reseledare med under hela resan. Deltagarna på resan kommer från de skandinaviska länderna. Under resan har vi även lokala guider med oss som har ingående kännedom till de destinationer vi besöker.

Engelsk reseledare

Vi förmedlar även en del gruppresor där reseledaren är engelskspråkig. Dina medresenärer kan då vara från hela världen, men de flesta är troligtvis från Europa. Om reseledaren är engelskspråkig finns information om detta i resplanen.

Måltider

Vilka måltider som är inkluderade finns specificerat i varje resplan. Vi tycker att gemensamma middagar är viktigt för att skapa den bästa möjliga atmosfären i gruppen. Det är en bra anledning att sammanfatta och dela dagens upplevelser med varandra. Vi har därför inkluderar de flesta middagar, med några få undantag på dagar det inte faller sig naturligt. De flesta frukostar är också inkluderade.

Hotellstandard

Hotellstandarden varierar med vilken typ av gruppresa det är, men generellt är det 3- och 4-stjärniga hotell. Vi informerar om detta i beskrivningen av varje resa. På hotellen använder vi enkelrum och dubbelrum/tvåsängsrum med privat bad, om inget annat anges.

Enkelrumstillägg

För de som reser ensamma tillkommer ett enkelrumstillägg som specificeras med resans pris. Önskar du dela rum med en annan deltagare av samma kön under resan, kan du önska detta när du bokar din resan. Detta förutsätter naturligtvis att det finns andra som önskar samma sak. Är det flera som önskar dela rum gör vi vårt bästa för att arrangera detta. Enkelrumstillägget bortfaller i sådana fall.

Storlek på gruppen

Vi vill att våra gruppresor har en förnuftig storlek, så att alla får största möjliga utbyte och upplevelse av resan. Vi upplyser under varje resa vad som är maximalt antal deltagare. På våra gruppresor från skandinavien har vi normalt max 26 personer i gruppen. På några av de engelsktalande turerna är det max 12 personer per grupp.

Privat gruppresa från Sverige

Om 10 personer eller flera ska resa tillsammans från Sverige kan vi arrangera speciella gruppresor. Dessa passar bra för skolor, företag, konferenser eller vänner som reser tillsammans.

Vi planerar gärna hela resan tillsammans med er och kan om så önskas erbjuda skandinavisk guide eller reseledare.

Se även våra andra brands

Grupprundresor är en del av Australiareisergruppen. Våra andra brands är:

Australienresor logo

Australienresor

Australienresor är en av Sveriges största specialister på resor till Australien och Nya Zeeland. Detta är vårt första varumärke och etablerades 2007.

Fijiresor logo

Fijiresor

Fijiresor specialiserar sig på resor till Fiji, Tahiti, Cooköarna och de övriga Stillahavsöarna.

Private Travel Lab logo

Private Travel Lab

Private Travel Lab skräddarsyr resor och upplevelser till hela världen, baserat på dina intressen, din smak och din budget. 

Workations logo

Workations

Workations är Sveriges enda specialist på workations – resor där du kombinerar jobb och semester.

.