08-551 084 80 info@grupprundresor.se

Våra reseledare

Kari Melø

Reiseleder Kari Melø

Hej! Jag heter Kari Melø, och jag är från Kvelde i Larvik, Norge. Mitt intresse för resor kommer från mina många år som lärare. Mitt möte med de internationella studenterna gav mig inspiration till att uppleva andras levnadssätt och historia.

De senaste 20 åren har jag varit reseledare för grupper till många länder i nästan hela världen. Att tillbringa tid med människor som förverkligar sina resedrömmar är en sann glädje!

Många frågar vilket mitt favoritresemål är, och det är inte så lätt att svara på. Det kan vara en plats var som helst där naturen är överväldigande, där skönheten är alternativ eller gatulivet i Kina eller Indien på eftermiddagen.

Många säger att tiden före själva resan är spännande; att planera och förbereda sig, kanske se lite på Youtube, läsa och finna fram till vad man kommer att få uppleva på resan. Jag håller med – jag förbereder mig noggrant innan jag åker på en jobbresa. Det är det jag gör på min fritid, samt att jag bor på en gård med stora trädgårdsmarker och ett lantligt liv.

VILL DU FÖLJA MED VÅRA RESELEDARE PÅ EN RESA?

Se vår utbud av gruppresor över hela världen.

FÅ INFORMATION NÄR VI LANSERAR NYA GRUPPRESOR

Nyhetsbrevet skickas ut ca var 14 dag, i samarbete med Australienresor och Fijiresor.