08-551 084 80 info@grupprundresor.se

Våra reseledare

Finn R. Kolderup

Reiseleder Finn Kolderup

Finn R. Kolderup har en bakgrund inom internationell marknadskommunikation och som projektledare i flera norska internationella företag. I 12 år var han projektledare i Norges Varemesse, där han bland annat hade ansvar för att bygga upp och leda den internationella Reiseliv-mässan i Oslo.

Han har haft ansvar för flera projekt både inrikes och utrikes, bland annat som kongresschef i Norges turistråd, samt ledarpositioner i Elopak, Tomra och från telekommunikation och offshoreindustrin

Finn har erfarenhet av resor till mer än 50 länder och han har besökt 35 delstater i USA. De senaste åren har han varit engagerad som reseledare för flera grupper till bl.a. Australien, Nya Zeeland, Franska Polynesien, Kanada, USA och Europa. Genom sina internationella arbetsgivare och sitt reseintresse har han en god förståelse för kultur och ett stort internationellt nätverk, bl.a. som styrelseledamot i internationella reselivsorganisationer. Finn har även i många år arrangerat egna vinresor till Italien, där han både är producent, guide och reseledare.

Finn är född 1947, pratar engelska och tyska och kan kommunicera lite på franska, spanska och italienska. Hans intressen omfattar i första hand musik (blues, soul och rock), vin, skidor, kultur –och resor!

VILL DU FÖLJA MED VÅRA RESELEDARE PÅ EN RESA?

Se vår utbud av gruppresor över hela världen.

FÅ INFORMATION NÄR VI LANSERAR NYA GRUPPRESOR

Nyhetsbrevet skickas ut ca var 14 dag, i samarbete med Australienresor och Fijiresor.