Mona Myhren

Reseledare för skandinaviska grupper

mona myhrenHej! Mitt namn är Mona Myhren. Efter att ha jobbat många år som hälsosekreterare, har jag de senaste 20 åren arbetat som reseledare.

Jag har tagit med grupper till Thailand, Vietnam, Laos, Kambodja, Sydamerika, Sydafrika, Indonesien, Cuba, Filipinerna, Australien, Kina och Nya Zeeland. Dessutom har jag åkt jorden runt tre gånger.

Jag har haft många roliga år som reseledare, och mött så många trevliga människor och fått möjlighet att uppleva kulturer och länder de flesta bara drömmer om! Jag har knutit vänskapsband med både gäster och lokalbefolkning. Nyligen hade jag besök av Hoanh från Ho Chi Minh. Hon har varit min guide i Vietnamn i många år. Det var roligt att via henne Telemark!

Då jag bor i ett riktigt gammal hus har jag inga problem med att fylla min fritid. Jag tycker om trädgårdsarbete och läser även gärna en bra bok. Så fort vi har möjlighet reser vi ut till vår ö vid Langesund. På vintern är det härligt att vara på fjället.

Mina vänner och familj säger att jag har varit prevelegrad som har fått möjligheten att uppleva så mycket, och det har jag!

Jag är född 1954 och bor i Brevik i Norge.Nyhetsbrev

Fyll i informationen nedan för att få vårt nyhetsbrev.


Nyhetsbrevet skickas i samarbete med Australienresor och Fijiresor.

grupprundresor logo transparent

Vasagatan 15-17, 6 tr
111 20 Stockholm
08-676 97 90
© Grupprundresor
Design: Fandango
IATA
Aussie Specialist
Australienresor
Fijiresor
STA Travel