Marie Östlund

Reseledare

marie ostlundMarie Östlund har en gedigen bakgrund inom resebranschen i Sverige med mångårig erfarenhet från både resebyråer och researrangörer.

Under många år arbetade hon bl.a. som produktansvarig för destinationerna Australien, Nya Zeeland och Söderhavet och efter det som Sverigechef för en researrangör under 8 år. Sedan 2009 arbetar Marie för Australienresor med ansvar för projekt, HR och marknadsföring.

Australien och Nya Zeeland ligger mycket nära hennes hjärta och hon har besökt dessa fantastiska länder vid många tillfällen. Första resan ’down under’ gjorde hon redan 1983 och det har blivit otaliga resor hit både i tjänsten och på semester.

Marie har genom åren varit reseledare för flertalet grupper till Australien, Nya Zeeland, Sydafrika, Cooköarna, Fiji och även till ett antal destinationer i Asien. 

Marie lägger ner mycket tid på ideellt föreningsarbete och välgörenhet. Hon har bl.a. haft styrelseuppdrag inom PATA (Pacific Asia Tourism Association) och är nu aktiv inom Stiftelsen New Hope Reseindustins Barnfond och Lions.

Marie är född 1957 och intressen förutom att se och utforska nya spännande platser är musik, teater, historia och friluftsliv.Nyhetsbrev

Fyll i informationen nedan för att få vårt nyhetsbrev.


Nyhetsbrevet skickas i samarbete med Australienresor och Fijiresor.

grupprundresor logo transparent

Vasagatan 15-17, 6 tr
111 20 Stockholm
08-676 97 90
© Grupprundresor
Design: Fandango
IATA
Aussie Specialist
Australienresor
Fijiresor
STA Travel