Finn Kolderup

Reseledare för skandinaviska grupper

finn kolderupFinn Kolderup har besökt 47 länder och 33 av USAs delstater. De senaste åren har han varit engagerad som reseledare för flera grupper till bland annat Australien, USA och Europa.

Finn har en bakgrund inom internationell marknadskommunikation och som projektledare i flera norska internationella företag. I 12 år var han projektledare i Norges Varemesse, där han bland annat hade ansvar för att bygga upp och leda den internationella Reiseliv-mässan i Oslo. Han har haft ansvar för flera projekt både inrikes och utrikes, bland annat som kongresschef i Norges turistråd, samt ledarpositioner i Elopak, Tomra och från telekommunikation och offshoreindustrin.

Genom sina internationella arbetsgivare och sitt reseintresse har han en god förståelse för kultur och ett stort internationellt nätverk, bland annat som styrelseledamot i internationella reselivsorganisationer. Finn har även i många år arrangerat egna vinresor till Italien, där han är både producent, guide och reseledare.

Finn är född 1947, pratar engelska och tyska och kan kommunicera lite på franska, spanska och italienska. Hans intressen omfattar i första hand musik (blues, soul och rock), vin, skidåkning, motorcyklar, kultur – och resor! Finn är gift och tillbringar mycket av fritiden året om i sin stuga med privat strand och bra skidspår på Hurum i Norge.Nyhetsbrev

Fyll i informationen nedan för att få vårt nyhetsbrev.


Nyhetsbrevet skickas i samarbete med Australienresor och Fijiresor.

grupprundresor logo transparent

Vasagatan 15-17, 6 tr
111 20 Stockholm
08-676 97 90
© Grupprundresor
Design: Fandango
IATA
Aussie Specialist
Australienresor
Fijiresor
STA Travel