Reseledare

Anders Broman

Reseledare

anders bromanAnders Broman är uppvuxen i Trollhättan och i Lysekil på Svenska Västkusten. Anders är utbildad Agrotekniker och Gymnasielärare.

Intresset för djur, natur och fotografering har funnits med sedan barnsben och utvecklades under ungdomsåren i Fältbiologerna. Att resa, besöka nya platser och möta främmande kulturer är också ett stort intresse. Resorna går gärna till platser bortom allfarvägarna och skall helst inkludera nära möten med både djur, natur och människor.

Anders arbetar extra som safariguide i Tanzania och på Zanzibar, han har besökt 46 länder på 6 kontinenter men är fortfarande väldigt nyfiken på världen!

På hemmaplan i Lysekil undervisar Anders på Marina Naturbruksprogrammet. Han har arbetat som Naturbrukslärare sedan 1998 och har sin grundutbildning inom Svenskt jordbruk. Anders har arbetat som lantbruksavbytare, truckförare, instruktör, väktare, djurvårdare och guide på Nordens Ark. Han har också drivit egen gård med hunduppfödning och skogsskötsel.

Anders är född 1959, han är gift och har tre vuxna barn. Fritiden spenderar han gärna på ST:Kornö i Bohuslän. Förutom resor står båtliv, fiske, dykning, skogsvandringar, god mat och vin och gärna gitarrmusik på intresselistan.

Anders har besökt Nya Zealand vid två längre resor och ser mycket fram emot att få återse ”Långa vita molnets land”Nyhetsbrev

Fyll i informationen nedan för att få vårt nyhetsbrev.


Nyhetsbrevet skickas i samarbete med Australienresor och Fijiresor.

grupprundresor logo transparent

Vasagatan 15-17, 6 tr
111 20 Stockholm
08-676 97 90
© Grupprundresor
Design: Fandango
IATA
Aussie Specialist
Australienresor
Fijiresor
STA Travel