Reseledare

Reseledare

Här hittar du mer information om våra reseledare.

Hans Magnus Lie

hans magnus lieHans Magnus Lie har 40 års erfarenhet från norska flygvapnet. Han har arbetat som jaktpilot och även med operativ ledning. Han har tjänstgjort vid alla norska flygflottiljer där jaktflyg är stationerade.

Lie har under flera år varit stationerad i Kanada och USA. Detta har gett Lie och familjen möjlighet att resa mycket på den nordamerikanska kontinenten. Han har även erfarenhet från resor inom Europa, Beijing, Kroatien och Australien.

Läs mer...

Kari Melø

Kari MeløHej! Jag heter Kari Melø, och jag är från Kvelde i Larvik, Norge. Mitt intresse för resor kommer från mina många år som lärare. Mitt möte med de internationella studenterna gav mig inspiration till att uppleva andras levnadssätt och historia.

De senaste 20 åren har jag varit reseledare för grupper till många länder i nästan hela världen. Att tillbringa tid med människor som förverkligar sina resedrömmar är en sann glädje!

Läs mer...

Geir Salvesen

geir salvesenGeir Salvesen är journalist, har arbetat med politik och samhällsfrågor under en 35-årsperiod i norska och utländska medier. Samtidigt skrev han vinspalten i Aftenposten under 26 år.

Läs mer...

Anders Broman

anders bromanAnders Broman är uppvuxen i Trollhättan och i Lysekil på Svenska Västkusten. Anders är utbildad Agrotekniker och Gymnasielärare.

Intresset för djur, natur och fotografering har funnits med sedan barnsben och utvecklades under ungdomsåren i Fältbiologerna. Att resa, besöka nya platser och möta främmande kulturer är också ett stort intresse. Resorna går gärna till platser bortom allfarvägarna och skall helst inkludera nära möten med både djur, natur och människor.

Anders arbetar extra som safariguide i Tanzania och på Zanzibar, han har besökt 46 länder på 6 kontinenter men är fortfarande väldigt nyfiken på världen!

Läs mer...

Åke Rolen

ake rolenÅke är en 64-årig stockholmare, veteran inom resebranschen med mångårig erfarenhet från både flygindustrin samt resebyrå-branschen.

Under de senaste 29 åren har Åke ansvarat för flygbolaget Singapore Airlines i Sverige och Finland. Marknadsföring, försäljning och administration är hans specialiteter.

Åke har en bred erfarenhet av att både arrangera och leda gruppresor. Asien, Australien och Nya Zeeland hör till hans absoluta favoriterdestinationer.

Läs mer...

Marie Östlund

marie ostlundMarie Östlund har en gedigen bakgrund inom resebranschen i Sverige med mångårig erfarenhet från både resebyråer och researrangörer.

Under många år arbetade hon bl.a. som produktansvarig för destinationerna Australien, Nya Zeeland och Söderhavet och efter det som Sverigechef för en researrangör under 8 år. Sedan 2009 arbetar Marie för Australienresor med ansvar för projekt, HR och marknadsföring.

Australien och Nya Zeeland ligger mycket nära hennes hjärta och hon har besökt dessa fantastiska länder vid många tillfällen.

Läs mer...

Mona Myhren

mona myhrenHej! Mitt namn är Mona Myhren. Efter att ha jobbat många år som hälsosekreterare, har jag de senaste 20 åren arbetat som reseledare.

Jag har tagit med grupper till Thailand, Vietnam, Laos, Kambodja, Sydamerika, Sydafrika, Indonesien, Cuba, Filipinerna, Australien, Kina och Nya Zeeland. Dessutom har jag åkt jorden runt tre gånger.

Mina vänner och familj säger att jag har varit prevelegrad som har fått möjligheten att uppleva så mycket, och det har jag!

Läs mer...

Finn Kolderup

finn kolderupFinn Kolderup har besökt 47 länder och 33 av USAs delstater. De senaste åren har han varit engagerad som reseledare för flera grupper till bland annat Australien, USA och Europa.

Genom sina internationella arbetsgivare och sitt reseintresse har han en god förståelse för kultur och ett stort internationellt nätverk, bland annat som styrelseledamot i internationella reselivsorganisationer. Finn har även i många år arrangerat egna vinresor till Italien, där han är både producent, guide och reseledare.

Läs mer...Nyhetsbrev

Fyll i informationen nedan för att få vårt nyhetsbrev.


Nyhetsbrevet skickas i samarbete med Australienresor och Fijiresor.

grupprundresor logo transparent

Vasagatan 15-17, 6 tr
111 20 Stockholm
08-676 97 90
© Grupprundresor
Design: Fandango
IATA
Aussie Specialist
Australienresor
Fijiresor
STA Travel