Reseförsäkring

Reseförsäkring

Köp din reseförsäkring när du beställer din resa hos oss. Grupprundresor samarbetar med ERV för att säkra din trygghet.

Varje resa är full av överraskningar, det är ju därför man reser eller hur? Men inte alla överraskningar är roliga. En heltäckade reseförsäkring skyddar dig mot det tråkiga och tar hand om dig på bästa möjliga sätt.

ERV är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstreseförsäkringar samt försäkring för utlandsstationerade. De försäkrar årligen 2 miljoner privatresenärer och 1,5 miljoner tjänsteresenärer.

ERV reseförsäkringar passar för de flesta typer av resor och går lätt att kombinera med hemförsäkringen. På så vis undviker du att bli dubbelförsäkrad, samtidigt som du själv bestämmer hur starkt skydd du ska ha när du reser.

Semesterförsäkringen är utformad så att de täcker hålen i din hemförsäkring. Det innebär att du får ett komplett skydd mot det som kan hända under resan, utan att du blir dubbelförsäkrad.

Några exempel på vad som ingår

Ny resa

Blir du blir sjuk eller råkar ut för en olycka och blir sängliggande/vila på rummet mer än halva din resa, kan du och en medresenär eller hela familjen få en helt ny resa.

Ersättning per dag

Om resan inte blir som du tänkt dig, till exempel om du stukar handleden på golfresan och inte kan spela golf eller får öroninflammation på sol- och badresan så du inte kan bada, får du ersättning per förstörd semesterdag.

Ingen självrisk

Vår Semesterförsäkring ersätter självrisken i din hemförsäkring om du blir sjuk eller skadar dig och måste uppsöka läkare.

Kom ikapp resan

Om du missar din anslutning för att flyget eller tåget är försenat får du ersättning för exempelvis nya flygbiljetter så att du kan fortsätta din resa.

Försening

Om du eller ditt bagage blir försenat på ut- eller hemresan får du förseningsersättning.

Utrustning

Om du ska åka skidor, dyka, spela golf eller någon annan sportaktivitet på din semester kan du köpa Semesterförsäkring Sport. Den innehåller allt som vår vanliga Semesterförsäkring innehåller med tillägg för sportutrustning.

Om din sportutrustning blir stulen, försenad eller förstörd får du ersättning upp till 10 000 kronor. Gäller även hyrd utrustning.

ERV har eget servicekontor i Sydney

Personalen på Europeiska Euro-Center runt om i världen talar såväl skandinaviska som landets språk. De har stor kunskap om den lokala kulturen, sedvänjorna och känner väl till kvaliteten på läkare och sjukhus i regionen där du befinner dig. 

Vid allvarligt sjukdoms- eller olycksfall får du hjälp direkt via larmcentralen Euro Alarm som har öppet dygnet runt, året om.

Kontakta oss för ytterligare information och prisinformation.Nyhetsbrev

Fyll i informationen nedan för att få vårt nyhetsbrev.


Nyhetsbrevet skickas i samarbete med Australienresor och Fijiresor.

grupprundresor logo transparent

Vasagatan 15-17, 6 tr
111 20 Stockholm
08-676 97 90
© Grupprundresor
Design: Fandango
IATA
Aussie Specialist
Australienresor
Fijiresor
STA Travel