Destinationer

Destinationer

Australien och Oceanien

Världens minsta kontinent eller jordens största ö? Oavsett – Australien är ett av världens mest kontrastrika och fascinerande länder, med torra öknar, frodiga regnskogar, spännande storstäder och ett unikt djurliv.

Läs mer och se reseförslag

Jorden runt

Att resa jorden runt är ett perfekt sätt att lära känna dig själv, träffa nya människor, ta del av nya kulturer och uppleva ditt livs äventyr!

Läs mer och se reseförslag

Asien

Asien kan vara allt du vill att det ska vara. Åk för att träffa människorna och uppleva den otroliga variationen av kultur och religion. Åk för naturen– de enorma bergen, den frodiga djungeln och det otroligt exotiska djurlivet. Åk för maten – curryrätterna, nudlarna, de lokala delikatesserna. Eller åk helt enkelt för att sola och koppla av.

Läs mer och se reseförslag

Afrika

Afrika är kontinenten med äventyr runt varje hörn som ger dig minnen för livet. Ha kameran redo för plötsligt dyker ett lejon upp, eller en elefant står mitt i vägen. Natur och djurliv står i fokus, men Afrika erbjuder även lata dagar på vita stränder och pulserande nattliv i storstäderna.

Läs mer och se reseförslag

Central- och Sydamerika

Salsa till samba, tequila till tango och en mängd upplevelser däremellan. Du kan utforska mayakulturen och ruinerna i Guatemala, uppleva naturen och den rika djurvärlden i Costa Rica, eller slappna av med snorkling och dykning i Belize. Sydamerika är nog mest känt för Inkaimperiet, Amazonas regnskog och storstaden Rio de Janeiro, men det finns fler fantastiska städer man måste besöka.

Läs mer och se reseförslag

Kryssning

Kryssning är ett härligt semesteralternativ. Varje dag vaknar man upp till nya upplevelser, och man kan själv välja hur aktiv man vill vara ombord. Utbudet är stort och upplevelserna står i kö – både ombord och på land.

Läs mer och se reseförslag

Kryssning

Res i lyx med tåg, där resan är en del av äventyret. Korsa öde kontinenter och res genom några av de mest karga och öde landskapen i världen. Upplev sevärdheter som inte är tillgängliga med andra transportmedel. Du kommer att minnas själva resan lika mycket som platserna du besöker.

Läs mer och se reseförslagNyhetsbrev

Fyll i informationen nedan för att få vårt nyhetsbrev.


Nyhetsbrevet skickas i samarbete med Australienresor och Fijiresor.

grupprundresor logo transparent

Vasagatan 15-17, 6 tr
111 20 Stockholm
08-676 97 90
© Grupprundresor
Design: Fandango
IATA
Aussie Specialist
Australienresor
Fijiresor
STA Travel